Εγκατάσταση Θέρμανσης με Φυσικό Αέριο | Επιδότηση 2018

Εγκατάσταση Θέρμανσης με Φυσικό Αέριο | Επιδότηση 2018

18. 04. 05
posted by: Dobrozi

Από τις 15 Φεβρουαρίου του 2018, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής “τρέχει” το νέο πρόγραμμα επιδότησης για εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες.
Οι επιδοτήσεις ξεκινούν από 550€ για αυτόνομη θέρμανση και φτάνουν μέχρι τα 3500€ για κεντρική θέρμανση ενώ η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής προσφέρει δωρεάν τα τέλη σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
Εάν αναρωτιέστε ακόμα αν αξίζει να επιλέξετε φυσικό αέριο, παρακάτω σας παραθέτουμε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη.


Οικονομία: το φυσικό αέριο είναι η πιο οικονομική πηγή ενέργειας συγκριτικά με τα άλλα ορυκτά καύσιμα, είναι ακόμα πιο φθηνό και από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Οικολογία: Από όλα τα ορυκτά καύσιμα, το φυσικό αέριο είναι το πιο φιλικό προς περιβάλλον διότι δεν περιέχει ενώσεις θείου και δεν αφήνει υπολείμματα.

Αυτονομία & Χρηστικότητα: Οι επίτοιχε μονάδες φυσικού αερίου παρέχουν πλήρη αυτονομία, δίνοντας σας ελευθερία επιλογής στις ώρες λειτουργίας.

Επίσης, έχουν την δυνατότητα άμεσης παραγωγής ζεστού νερού χρήσης την στιγμή που το χρειάζεστε.
Τέλος, μπορείτε να συνδέσετε το φυσικό αέριο στις εστίες φυσικού αέριου έχοντας άμεσα την θερμότητα που επιθυμείτε, εξασφαλίζοντας καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσμα στην μαγειρικη.

Ευκολία & Καθαριότητα: Με τις νέες τεχνολογίες, οι συσκευές που χρησιμοποιούνται στο φυσικό αέριο είναι κομσές μικρές σε διαστάσεις. Δεν χρειάζονται δεξαμενή καύσιμου και έτσι εξοικονομείται χώρο τον οποίο διατηρείται καθαρό. Είναι εύκολες στη χρήση, αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για την λειτουργία τους,  ενώ η ενσωματωμένη οθόνη σας ειδοποιεί για την κατάσταση του μηχανήματος.

 Ζητήστε τώρα μια δωρεάν πρόσφορα και εμείς θα σας επισκεφτούμε τον χώρο σας για να προσαρμόσουμε τις λύσεις μας στις ανάγκες σας.